Balconul fără uşă şi podea din Brăila a ajuns obiectiv turistic: „O curiozitate care stârnește râsul, deși este absurdă și inutilă”

0
Publicat:

Balconul fără ușă de intrare şi podea din Brăila, devenit viral pe internet, a ajuns obiectiv turistic. Un grup de elevi s-a fotografiat lângă celebrul balcon. „O curiozitate care stârnește râsul”, afirmă cunoscutul caricaturist Costel Pătrășcan.

Balconul fără podea și ușă de intrare, vizita de un grup de elevi FOTO: Costel Pătrășcan
Balconul fără podea și ușă de intrare, vizita de un grup de elevi FOTO: Costel Pătrășcan

Imaginea cu balconul a fost publicată la începutul lunii mai de caricaturistul Costel Pătrășcan pe pagina sa de Facebook.  După ce a devenit vedetă de internet, balconul are acum parte și de vizitatori.

Un grup de elevi s-a fotografiat în dreptul celebrului balcon, de pe o clădire aflată pe strada Unirii din Brăila. Se pare că imobilul este proprietate privată, la parter funcționează o casă de amanet şi un sex shop, iar la etaj nu locuiește nimeni.

„Este un grup de elevi de la un liceu din Râmnicu Sărat, care a ajuns în Brăila și și-a dorit să vadă și balconul fără ușă și podea. Este o curiozitate care stârnește râsul, amuzamentul vizitatorilor și nu este un lucru rău. Deși este absurd și inutil, acest balcon poate fi un cârlig din punct de vedere turistic pentru Brăila. Consider că tot ceea ce stârnește râsul are și beneficii. De exemplu, a putea fi o clădire a lucrurilor inutile, a absurdităților, care poate atrage mulți turiști”, spune Costel Pătrăşcan, unul dintre cei mai apreciați caricaturiști din România.

Balconul a devenit „vedetă” pe internet

Postarea făcută de Costel Pătrășcan a devenit virală pe rețelele de socializare. Sute de oameni au încercat să-i găsească o explicație, iar alții au făcut ironii.

„În Brăila, caricatură a devenit virală!”

„Deci Julieta a murit prin... prăbușire”.

„Julieta era obeză! A picat cu "fundul " (balconului )!”

„În mod cert cândva se putea ieși pe balconul acela splendid, dar noii "arhitecți" au creat o mare minune acolo! ”.

„Doar dacă Julieta e gimnastă”.

„Ce vă mai mirați atât și găsiți fel de fel de ironii care mai de care mai savante. Acolo a fost o ușă la balcon și probabil o fereastră … noul proprietar a eliminat ușa și a finisat peretele și a rămas balconul, pentru că e prea frumos!”

„Este real? Care sunteți din Brăila îmi răspundeți, vă rog! Că râd de m-am înnecat și mă gândesc că este doar o glumă..... că doar nu o fi vreun Super-Dorel la mijloc”.

„Ea nu are unde să stea, el nu are unde să urce. Un fel de Pat dar în Șah, nu altfel... Eu cred că e la Caracal. Nici măcar în filmele cu Stan și Bran nu vezi așa ceva!”.

„Măcar așa își aduce aminte lumea că acolo cândva a fost un balcon distrus de foști locatari chiriași, ai acestei clădiri. Probabil, clădirea a fost retrocedată și proprietarul a renovat-o, că prea arată bine, să mai fie ocupată de chiriași. P.S: Ca în Otello”.

„Noroc cu balcon din ăsta, că nu mai trebuie Rapunzel să-și coboare părul...”

Doi saci pentru Dorel…un sac pentru lucrare. S-a împărțit corect! S-a făcut frumos! S-a lucrat! Nu s-a stat!”

„Trebuie și un gărduț acolo, unde să își prindă lacățele și jurăminte... Balconul ăla este precum <iubirea>”.

Clădirea poate fi admirată pe strada Unirii, în orașul Brăila, în apropierea de fostul magazin Modern. 

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite