Au distrus prin înţepare anvelopele a 25 de maşini. Autorii sunt minori, nu au acte de identitate şi nu-şi cunosc nici măcar datele de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarii s-au trezit cu anvelopele distruse la maşini Foto: arhivă Adevărul
Proprietarii s-au trezit cu anvelopele distruse la maşini Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au identificat un grup format din şase minori, care din teribilism a distrus cauciucurile la zeci de maşini. Zece plângeri penale fuseseră depuse la Poliţie, ele fiind înregistrate iniţial drept distrugeri cu autor necunoscut.

Pe 18 decembrie, lucrătorii din cadrul Poliţiei munipiului Brăila-Biroul Investigaţii Criminale au reuşit să-i identifice pe autorii unor distrugeri prin înţeparea anvelopelor de la maşini, care acţionau pe raza munipiului Brăila.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit şi probat, faptul că patru minori domiciliaţi în municipiul Brăila, în vârstă de 17 şi 15 ani, şi alţi doi minori care nu deţin documente de identitate şi nu-şi cunosc datele de naştere, în perioada 04.10-10.11.2017, prin înţepare, au distrus anvelopele unui număr de 25 autoturisme parcate pe raza cartierului Radu Negru, respectiv ansamblul Buzăului”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Distrugerile au făcut iniţial obiectul a 10 dosare penale, înregistrate în evidenţele Poliţiei Brăila cu autori necunoscuţi. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, minorii suspectaţi de distrugere fiind lăsaţi în libertate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite