Agresorul fetiţei răpită şi violată în timp ce era leşinată avea deja dosar penal pentru că întreţinuse relaţii sexuale cu altă minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a ignorat faptul că este judecat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, participând la un viol în grup după ce a răpit o fată de 10 ani de pe stradă şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale normale, orale şi anale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Corin Mămăligeanu, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, pentru act sexual cu un minor. Instanţa a stabilit legalitatea administrării probelor şi a sesizării cu rechizitoriul, stabilind primul termen de judecată pe 17 ianuarie 2020. Practic, tânărul a violat o fată de 10 ani în timp ce era judecat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o altă copilă.

Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani) sunt cercetaţi în prezent după ce au batjocorit, pe 24 noiembrie, o fetiţă în moduri ce cu greu pot fi descrise în cuvinte, întreţinând raporturi sexuale normale, orale şi anale cu aceasta.

Conform unor surse judiciare, indivizii au continuat să o violeze pe copilă şi după ce aceasta leşinase.

”Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual; în continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, a declarat procurorul de caz.

Fetiţa a fost abandonată plină de sânge în faţa magazinului de unde fusese răpită, fiind ameninaţată să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. Cu greu, micuţa a ajuns acasă, unde i-a povestit mamei prin ce trecuse. Ulterior, a fost transportată la spital, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale.

Pe 26.11.2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila arestarea preventivă a lui Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin, primul pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar al doilea pentru viol.

Instanţa a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, dispunând arestarea preventivă a celor doi bărbaţi pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.11.2019 până la data de 25.12.2019.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite