Afacerea cu medicamente a unei familii de asistenţi medicali. Furau produse medicale şi le revindeau pe piaţa neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii anchetează doi asistenţi medicali, soţ şi soţie, care au sustras cantităţi importante de medicamente dintr-un spital din Bucureşti, pe care le-au depozitat într-o localitate din judeţul Brăila.

O asistentă medicală din Bucureşti şi soţul său, tot asistent medical, sunt protagoniştii unui imens scandal izbucnit după ce în casa părintească a femeii din localitatea brăileană Silistraru au fost descoperite cantităţi importante de medicamente şi materiale sanitare în urma unei percheziţii.

Potrivit unor surse judiciare, medicamentele erau comercializate de soţi pe piaţa neagră. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, începând cu anul 2015, o femeie în vârstă de 54 de ani şi un bărbat în vârstă de 58 de ani, ambii din judeţul Ilfov, în calitate de asistenţi medicali în cadrul unui spital din Bucureşti, ar fi sustras în mod sistematic medicamente şi materiale medicale, pe care le-ar fi depozitat în judeţul Brăila.

„A fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi a situaţiei de fapt, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi spălare a banilor, conform Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor”, spun reprezentanţii IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Record de furturi comise de un adolescent. A spart mai multe restaurante, o autorulotă şi un apartament

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite