Adolescentă răpită de pe stradă şi sechestrată de concubinul major. De cât timp întreţinea relaţii sexuale cu individul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru a salva o adolescentă de 14 ani din mâinile unui bărbat de 27 de ani, cu care avea o relaţie de concubinaj. Fata a fost lovită pe stradă şi dusă cu forţa la locuinţa agresorului.

Marţi, 3 martie, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un tânăr de 27 de ani, din Brăila, în urma unui conflict verbal avut cu concubina sa, o minoră de 14 ani, din comuna Tufeşti, ar fi lovit-o şi ar fi condus-o la domiciliul său, împotriva voinţei ei.

”Poliţiştii i-au depistat pe cei doi la domiciliul tânărului în cauză, fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, a rezultat faptul că cei doi ar fi avut o relaţie de concubinaj din luna iulie 2019, perioadă în care ar fi întreţinut raporturi sexuale consimţite”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi act sexual cu un minor. Tot pe 3 martie, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila. 

În cursul zilei de miercuri, 4 martie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care l-a plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite