Accident în lanţ pe fondul nerespectării distanţei regulamentare în trafic. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe maşini s-au acroşat în trafic Foto: arhivă Adevărul
Mai multe maşini s-au acroşat în trafic Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi,  de 41 şi 47 de ani, sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă după ce au lovit maşinile care circulau în faţa lor pentru că nu au păstrat distanţa de siguranţă faţă de acestea.

Pe 12 octombrie, un brăilean, în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un microbuz pe DN 2B, către municipiul Brăila, la ieşirea din localitatea Silistraru nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autotir condus de un bărbat din Republica Moldova care circula în faţa sa şi a intrat în partea din spate a acestuia/

Acesta a fost lovit, la rândul său, din spate de un alt autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Tulcea, care, de asemenea, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers.

”În urma accidentului a rezultat  vătămarea corporală a două pasagere din microbuz, cu vârste de 49 şi 69 de ani, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite