Accident grav la ieşirea din localitatea Mircea Vodă, pe fondul vitezei excesive. Un microbuz care venea de la Otopeni a intrat într-un Cielo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un copac
În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un copac

Un microbuz de transport pasageri al firmei „Zuzu” Galaţi, care se întorcea de la aeroportul Otopeni, a intrat în coliziune, în cursul nopţii de luni spre marţi, cu un autoturism Cielo, la ieşire din localitatea brăileană Mircea Vodă. Zece persoane au ajuns la spital cu diverse politraumatisme. Cele mai grave leziuni au fost suferite de şoferul autoturismului Cielo. Şi acesta şi restul răniţilor sunt acum în afara oricărui pericol.

Martorii spun că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive cu care circula microbuzul. Acesta circula în spatele autoturismului Cielo care, la ieşirea din localitatea Mircea Vodă, a încercat să vireze la stânga, pentru a ieşi de pe drumul principal. Microbuzul condus de un şofer de 28 de ani nu a frânat la timp, lovind în plin autoturismul din faţă. În urma impactului, ambele autovehicule au ieşit în decor, microbuzul lovindu-se de un copac.

Din fericire, toţi pasagerii - 4 brăileni, 2 gălăţeni, 3 cetăţeni din Republica Moldova şi un italian – au reuşit să iasă singuri din maşina avariată. Doar şoferul autoturismului Cielo a avut nevoie de ajutor pentru a putea părăsi habitaclul contorsionat. La faţa locului au ajuns şase autospeciale SMURD şi cinci ambulanţe.


În ianuarie, un microbuz aparţinând aceleaşi firme, a intrat într-o balustradă de pe un refugiu dintr-o stratie de tramvai din Brăila, un pasager fiind omorât de o ţeavă desprinsă din balustradă. Bărbatul a fost străpuns complet de ţeavă, murind în braţele tatălui său, care se afla lângă el, în microbuz. Şi atunci, pasagerii au reclamat faptul că şoferul microbuzului circula cu viteză foarte mare.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite