Accident de circulaţie produs pe fondul neatenţiei la volan. O persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 65 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa maşinii pe care o conducea, în condiţiile în care nu era atent şi nu a păstrat distanţa regulamentară între autovehicule.

Pe 13 ianuarie, un brăilean, în vârstă de 65 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor din Brăila, dinspre Şoseaua de Centură către strada Castanului, a intrat în partea din spate a unui alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, din comuna Chişcani, şi care se deplasa în acelaşi sens de mers. 

”În impactului, a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea şofer, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nerămânând internat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite