Accident bizar într-o localitate brăileană. Doi angajaţi ai unei firme au fost electrocutaţi după ce bena pe care ţineau mâinile a atins liniile de înaltă tensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 18 şi 19 ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale după o electrocutare accidentală. Poliţia a deschis dosar penal în acest caz.

Luni, 27 aprilie, doi tineri, de 18 şi 19 ani, din judeţul Buzău, au fost la un pas de moarte în timp ce efectuau o lucrare în localitatea brăileană Vişani, care în aparenţă nu prezenta niciun pericol.

Şoferul unui autocamion, un bărbat de 44 de ani, a efectuat operaţiunea de basculare a benei, iar vehiculul a atins liniile de înaltă tensiune. Cei doi tineri ţineau de obloanele benei la acel moment şi au fost electrocutaţi.

Aceştia au fost transportaţi imediat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi continuă verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite