A violat o bătrână în propria casă şi a lăsat-o să moară. La ce pedeapsă l-au condamnat judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este recidivist şi a decis să îşi satisfacă nevoile sexuale cu o femeie de 84 de ani. Bătrâna a fost găsită imobilizată în pat de către fiica acesteia la aproximativ o zi după agresiunea sexuală.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat, pe 24 septembrie, la 4 ani, 3 luni şi 2.030 de lei amendă penală pentru viol şi violare de domiciliu pe Nicu Constantin (38 de ani), un bărbat originar din comuna brăileană Tudor Vladimirescu.

Bărbatul a îngrozit mica comunitate unde locuieşte, după ce, în seara zilei de 24.11.2017,  a consumat băuturi alcoolice şi a hotărât să meargă la domiciliul unei bătrâne din sat, care are 84 de ani, pentru a întreţine cu aceasta relaţii sexuale.

”În jurul orei 23,00, inculpatul a escaladat gardul împrejmuitor al curţii şi întrucât uşa imobilului era închisă, a pătruns în acesta pe o fereastra care nu era asigurată. Folosind lanterna telefonului mobil, a identificat tabloul de electricitate, a deşurubat siguranţele electrice şi, pe întuneric, a pătruns în camera în care se afla persoana vătămată, unde prin constrângere a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Bătrâna a suferit un şoc emoţional, care s-a adăugat celui fizic provocat de viol, şi a rămas imobilizată în pat toată noaptea, fiind la un pas de moarte. Norocul a făcut ca fiica sa să o viziteze în dimineaţa zilei următoare şi aşa a ieşit la iveală ce se întâmplase. Bătrâna a primit îngriiri medicale şi a scăpat cu viaţă. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite