A pătruns prin efracţie într-un imobil, furând mai multe bunuri, printre care şi o instalaţie de brad. Ce a făcut hoţul când a dat nas în nas cu proprietarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul l-a lovit pe proprietar când a fost surprins de acesta Foto: arhivă Adevărul
Hoţul l-a lovit pe proprietar când a fost surprins de acesta Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată după ce a intrat prin efracţie într-o casă, de unde a plecat cu trei telefoane mobile, un laptop şi alte câteva bunuri.

Pe 30 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat în flagrant pe un brăilean, în vârstă de 25 de ani, care ar fi pătruns, prin efracţie, într-un imobil, de pe strada Valea Călugărească, din municipiu, de unde ar fi sustras trei telefoane mobile, un laptop, două boxe portabile şi o instalaţie de brad, şi care, fiind surprins de proprietar, l-ar fi lovit pe acesta în faţă. 

Poliţiştii i-au întocmit bănuitului dosar penal pentru tâlhărie calificată şi l-au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

”Bărbatul a fost prezentat, ieri, instanţei de judecată, care a emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.  Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite