A ajuns la spital după ce a făcut uz de armă neletală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean Brăila au sesizat telefonic la Poliţie, faptul că la Secţia Neurochirurgie se află internat brăileanul N.S. (44 de ani), care prezintă un corp metalic în interiorul craniului, în zona parietală dreapta, şi că urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale în vederea extragerii corpului străin.

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat verificări la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au găsit o armă de tir sportiv, cu aer comprimat, un pistol neletal cu gaze comprimate în butelie, ambele de calibru 4,5 mm şi un număr de 900 de alice, de acelaşi calibru, despre care s-a stabilit că au fost achiziţionate din S.U.A. şi introduse, fără drept, de acesta în ţară, în toamna anului 2009, nefiind autorizat pentru deţinere.
Din declaraţia victimei a rezultat că, în urmă cu circa două săptămâni de la data internării, a făcut uz cu una dintre arme, trăgând în curtea locuinţei, iar o alică a ricoşat din gard, lovindu-l în zona capului, însă, la acea dată, nu s-a prezentat la spital.
Cele două arme şi alicele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, deţinere fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării, uz de armă neletală fără drept şi contrabandă calificată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite