10 permise de conducere suspendate într-o singură zi. Viteza excesivă şi neacordarea de prioritate sunt cele mai întâlnire abateri de la Codul Rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri stabilesc zilnic noi recorduri privind numărul de permise de conducere suspendate şi certificate de înmatriculare retrase. Şoferii circulă cu viteză, nu acordă prioritate pietonilor pe trecerile marcate cu zebră şi trec pe culoarea roşie a semaforului.

Pe 26 octombrie, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

”Poliţiştii au constatat 79 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de aproape 31.435 de lei, au ridicat în vederea suspendării 10 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Pe primele locuri în topul contravenţiilor sunt viteza excesivă, nerespectarea culorii roşii a semaforului şi neacordarea de prioritate pietonilor pe marcajele pietonale şi maşinilor care au acest drept.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite