Violator periculos capturat. Victima lui a fost găsită bătută şi legată, pe un câmp din judeţul Botoşani

0
0
Violatorul a fost dus în arest FOTO Arhiva Adevărul
Violatorul a fost dus în arest FOTO Arhiva Adevărul

Pe numele violatorului fusese emis un mandat de arestare încă din vara anului trecut, însă a reuşit să dispară fără urmă. A fost prins tocmai la Târgu Mureş.

Poliţiştii au prins un bărbat de 51 de ani care a violat o femeie din Botoşani în vara anului trecut. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 2 mai, a fost identificat bărbatul de 51 de ani, din comuna Coţuşca, bănuit că a violat o femeie în vara anului trecut.

"Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă din data de 30 iunie 2020 pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate şi întrucât s-a sustras executării pedepsei a fost dispusă urmărirea la nivel naţional şi internaţional", a anunţat IPJ Botoşani.

Sursa citată menţionează că bărbatul se afla în raza municipiui Târgu Mureş, unde a fost  reţinut şi ulterior escortat către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva al IPJ Botoşani.

Pe data de 29 iunie 2020, poliţiştii au anunţat că o femeie dată dispărută  a fost găsită pe raza localităţii de domiciliu, aceasta având mâinile legate la spate şi prezentând urme de violenţă la nivelul feţei şi corpului.

Ea a povestit anchetatorilor că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinţei sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreţinând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinţei ei.

Vă recomandăm şi:

Mărturia din iad a unui mare campion: „Mintea mea nu ştia, nu-şi dădea seama ce se întâmplă” FOTO

Golgota româncelor plecate la muncă în Italia şi chinul copiilor de acasă. „A refuzat să mai vorbească”

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite