VIDEO Femeie în comă alcoolică, dusă cu roaba prin sat de propriul fiu. Tânărul, jenat de fapta mamei şi umilit de săteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost cărată cu roaba acasă FOTO botosaneanul.ro
Femeia a fost cărată cu roaba acasă FOTO botosaneanul.ro

O femeie aflată în stare avansată de ebrietate a fost filmată în timp ce era cărată cu roaba prin sat, în hohotele de râs ale localnicilor, de către propriul fiu.

Consumul excesiv de alcool face ravagii la Botoşani, mai ales în mediul rural. O femeie de aproximativ 40 de ani din judeţul Botoşani a fost filmată la începutul săptămânii de câţiva consăteni într-o situaţie jenantă. 

Mai precis, femeia aflată în stare avansată de ebrietate a fost cărată cu roaba de propriul fiu, în hohotele de râs ale trecătorilor.

Mamă beată cărată cu roaba de propriul fiu

Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, se pare într-un sat din comuna Albeşti, judeţul Botoşani. Femeia are în jur de 40 de ani şi din spusele sătenilor ar avea trei copii. Cu toate acestea oamenii locului spun că este o consumatoare înrăită de băuturi alcoolice. 


La începutul acestei săptămânii, a depăşit limitele din nou. Femeia a băut până a căzut pe uliţă. A fost recuperată de fiul său, un adolescent de aproximativ 15 ani. Băiatul şi-a urcat mama într-o roabă şi a cărat-o pe uliţele satului către casă. Momentul a fost filmat de câţiva consăteni amuzaţi. Fiul femeii era jenat şi se chinuia să-şi care mama acasă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Un şofer rupt de beat a căzut în faţa poliţiştilor ce încercau să-l testeze cu etilotestul. El intrase cu maşina în şanţ

Cinci copii în stare avansată de ebrietate, luaţi cu salvarea din restaurant

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite