Urmărire ca în filme la Botoşani, cu focuri de armă şi maşini răsturnate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un contrabandist din Botoşani a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie. Acesta a trecut frontiera românească cu o furgonetă plină cu pachete de ţigări. A spart filtrele poliţiei şi au fost trase focuri de armă.

Luni la ora 13:00 un echipaj al Poliţiei de Frontieră patrula zona de frontieră din apropiere de satul Baranca. Au primit prin staţie semnalmentele unui bărbat bănuit că face contrabandă cu ţigări şi numărul de înmatriculare al maşinii pe care o conduce. 

Poliţiştii au încercat să îl oprească. Acesta a călcat acceleraţia până la pământ şi a început o urmărire ca în filme. Mai multe echipaje au fost angrenate în urmărire şi s-au tras focuri de armă, pnetru a opri furgoneta botoşăneanului. 

În cele din urmă după o jumătate de oră, în satul Dumbrăviţa, un jeep al poliţiei de frontieră i-a tăiat calea traficantului cu ţigări. Acesta nu a oprit şi a izbit maşina poliţiei. Furgoneta plină cu ţigări s-a răsturnat într-un şanţ. Urmăritul a fugit peste câmp şi a încercat să se ascundă în nişte tufe. 

Au fost din nou trase focuri de armă şi până la urmă fugarul a fost prins. În maşina lui se aflau 12 pachete uriaşe cu ţigări din Republica Moldova. Bărbatul a fost dus la spital pentru a fi consultat în urma impactului. Se va alege cu dosar penal pentru contrabandă.

citiţi şi:

 Poliţiştii din Galaţi au mai arestat o persoană bănuită de complicitate la tâlhăria cu prejudiciu de 53.000 euro

Alte nouă persoane urmărite penal în dosarul de corupţie de la Mehedinţi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite