Urmărire ca în filme după o maşina burduşită cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tigarile au fost aduse din Republica Modova  FOTO Adevarul Arhiva
Tigarile au fost aduse din Republica Modova  FOTO Adevarul Arhiva

Doi tineri de 30 şi 33 de ani sunt cercetaţi de oamenii legii după ce noaptea trecută au fost prinşi în timp ce transportau câteva mii de pachete de ţigări .

Cei doi tineri au refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor din oraşul Săveni. După câţiva kilometri, la intrarea în localitatea Vlăsineşti, poliţiştii au reuşit să îi oprească. Iar când au început controlul autoturismului au înţeles de ce tinerii s-au speriat şi au refuzat să oprească. În maşina erau ascunse numai puţin de 9000 de pachete de ţigări de proveninenţă Republica Moldova, fără însă a deţinte documente. Valoarea  ţigaretelor este de  85.500 de lei.

Faţă de cei doi tineri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuiesc plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Câteva ore mai târziu, la ieşirea din municipiul Botoşani, un alt tânăr de 31 de ani din comuna Frumuşica a fost prins de poliţişti în timp ce transporta 500 de pachete de ţigări, în valoare de 6500 de lei. Şi el se va alege cu dosar penal şi în plus autoturismul va fi indisponibilizat, iar cantitatea de 10.000 ţigarete în valoare de 6500 lei a fost confiscată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite