Spectacol de neuitat la Botoşani. Sute de mii de oameni din întreaga lume au urmărit Gala Superkombat World Grand Prix

0
0
Spectacolul de la Sala Polivalenta a fost urmarit de iubitori ai sportului de pe cinci continete FOTO Adevarul
Spectacolul de la Sala Polivalenta a fost urmarit de iubitori ai sportului de pe cinci continete FOTO Adevarul

Peste 1.500 de botoşăneni şi alte câteva sute de mii de telespectatori din întreaga lume au asistat la Gala Superkombat World Grand Prix , găzduită de Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă“. Evenimentul sportiv al anului de la Botoşani a fost transmis live în peste 80 de ţări de pe cinci continente.

Cei 14 luptători care s-au înfruntat în ring, au oferit un show de zile mari.  

În cadrul evenimentului unic pentru municipiul Botoşani, greii luptelor de K1 din lume s-au întâlnit în nordul Moldovei pentru a-şi  regla conturile în ring.  Superkombat World Grand Prix a fost o uriaşă desfăşurare de forţe, în care s-a implicat televiziunea americană dar şi mai multe posturi de televiziune din România. Aşa cum au promis de la cântarul oficial, spectacolul a fost unul zile mari. Cei care au deschis evenimentul şi au reuşit să întreţină atmosfera în cadrul galei au fost ring announcer-ul Cyrus Fees şi fostul membru al trupei Chippendales Jelani Khalfani.   

Sânge, KO-turi şi meciuri terminate la spital

După ce toţi cei peste 1500 de spectacori au fost introduşi în atmosferă şi au făcut cunoştinţă cu luptătorii, războiul din ring s-a declanşat. Lovituri spectaculoase,  mulţimea în delir la fiecare pumn sau picior care îşi lovea ţinta. Uriaşul american Leroy Johnson a fost primul care a cunoscut gustul înfrângerii. Plin de sânge, acesta a terminat meciul înainte de timpul regulamentar, fiind făcut KO de grecul Stoforidis.

Stoforidis a fost, la rândul său, înfrânt în finala evenimentului de luptătorul din Curacao, Dangelo Marshall. Acesta din urmă a devenit şi marele câştigător al galei Superkombat de la Botoşani  şi  va lupta în marea finală Superkombat de pe data de 9 noiembrie.  Stoforidis a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa la spital după ce o lovitura a uriaşului din Curacao i-a despicat arcada.

Românii la înălţime

Pe lângă meciurile de calificare la care au participat doar luptătorii străni, în cadrul galei au avut loc si meciuri în care au fost implicaţi lupătorii români de K1. Printre aceştia s-a numărat la categoria 65 de kilograme şi Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei.  Acesta a reuşit să îl înfrângă într-un mecis spectaculos, cu multe execuţii tehnice pe sicilianul Calogero Palmieri.

O experienţă asemănătoare a repetat şi românul de origine nigeriană Benjamin Adegbuyi . Acest l-a învins pe olandezul Reamon Welboren. Invingătorii au ieşit şi Andrei Stoica, Cristian Ristea sau Danut Hurduc. La meci au fost prezenţi şi şefii de la Primăria Botoşani , edilul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei, directorul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, consilieri locali dar şi oameni de afaceri din judeţul Botoşani. 

Cititi si: 

Războiul greilor din toată lumea se dă în nordul Moldovei. Oameni de pe cinci continente vor urmări Gala K1 ce se va desfăşura la Botoşani

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri