Sfârşit tragic pentru o femeie de 68 de ani. Problemele locomotorii nu au lăsat-o să-şi salveze viaţa

0
0
Femeia a fost găsită moartă în casă FOTO botosaneanul.ro
Femeia a fost găsită moartă în casă FOTO botosaneanul.ro

O femeie de 67 de ani dintr-o comună botoşăneană şi-a pierdut viaţa după ce i-a luat foc casa. Botoşăneanca avea probleme locomotorii şi nu a reuşit să iasă din locuinţă la timp.

 În noaptea de marţi spre miercuri, în satul Draxini, comuna Băluşeni, judeţul Botoşani a izbucnit un puternic incendiu la una dintre locuinţe. Trei echipaje de pompieri, printre care şi unul de voluntari a ajuns la faţa locului, alertate de vecini. Două camere ale unei casei ardeau mocnit, degajând un fum puternic. 

Proprietara casei, o femei de 68 de ani, avea grave probleme locomotorii şi nu a fost văzută de vecini ieşind din casă, odată cu izbucnirea incendiului. Concomitent cu stingerea casei, pompierii au început şi căutările. Femeia a fost găsită decedată în casă, fiind împiedicată de problemele de sănătate să se salveze. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un coş de fum.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Pompierii au stabilit cauza incendiului devastator de la fabrica de mezeluri Spak VIDEO

Doar amintiri şi rugăciuni, la un an de la incendiul de la Spitalul din Piatra Neamţ. „Închid ochii şi te văd ultima oară. Eşti neputincios în faţa focului“

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite