Pompierii au stabilit cauza incendiului devastator de la fabrica de mezeluri Spak VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a distrus hala de producţie situată în spatele clădirii administrative FOTO: martor
Incendiul a distrus hala de producţie situată în spatele clădirii administrative FOTO: martor

Pompierii ISU Olt s-au întors, luni, 15 noiembrie 2021, la carmangeria renumitului producător Spak pentru a investiga ce anume a determinat incendiul care a afectat hala de producţie.

Un puternic incendiu a pornit duminică după-amiază la fabrica de mezeluri a producătorului Spak, situată în localitatea Valea Mare, judeţul Olt, aproape de Drumul European E 574.

Vreme de câteva ore, peste 60 de pompieri din Olt, Argeş şi Vâlcea s-au luptat să stingă flăcările. A fost afectată hala de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 metri pătraţi, fiind distruse utilaje şi echipamente de producţie.

Incendiu puternic la fabrica de mezeluri Spak, în judeţul Olt

Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt a asigurat măsurile de protecţie pe timpul nopţii, iar astăzi, luni, 15 noiembrie 2021, pompierii au revenit pentru cercetarea la faţa locului, stabilind cauza producerii incendiului.

incendiu carmangerie valea mare

„Cauza probabilă, stabilită în urma cercetării la faţa locului, este un scurtcircuit electric, produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător“, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Firma de mezeluri Iulius Spak are o tradiţie îndelungată, iar conform datelor publice este şi o afacere de succes. În 2020, conform site-ului Risco, firma a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 17 milioane lei şi un profit net de peste 550 mii lei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fabrica de mezeluri Spak, în flăcări. Au intervenit peste 60 de pompieri din Olt, Argeş şi Vâlcea UPDATE VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite