Sfârşit cumplit pentru un botoşănean : s-a aruncat de la etaj în vârfurile ascuţite ale unui gard. Bărbatul era umilit la serviciu şi intrase în depresie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean şi-a pus capăt zilelor noaptea trecută. Moartea a fost cumplită. Omul a plonjat de la etajul patru al blocului în vârfurile ascuţite ale unui gard. Bărbatul era depresiv şi se presupune că avea probleme şi la serviciu.

În noaptea de marţi spre miercuri, un botoşănean de 56 de ani Constantin B. a plonjat în gol de la etajul al patrulea, de pe fereastra apartamentului în care locuia pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. Trupul bărbatului s-a înfipt violent în vârfurile ascuţite ale unui gard metalic din faţa blocului. 

Botoşăneanul era depresiv

Pentru vecini gestul bărbatului a fost şocant. Aceştia au mărturisit că îl cunoşteau de mult ca un om vesel, răzbătător şi care nu avea niciodată gâduri sinucigaşe. De altfel botoşăneanul nu a mai încercat niciodată să se sinucidă. Cu toate acestea în ultima vreme, Constantin B. era din ce în ce mai trist, spun apropiaţi şi chiar ar fi fost diagnosticat cu depresie. Probabil după câteva zile zbuciumate bărbatul nu a mai suportat gândurile negre şi a decis să încheie socotelile cu viaţa. Se pare că acesta avea şi probleme destul de serioase cu inima. Şi-a găsit sfârşitul în ţepii ascuţiţi ai gardului, după 45 de minute de agonie, când în ciuda eforturilor medicilor a fost declarat decesul.

Posibile probleme la serviciu

Sunt voci din anturajul bărbatului, care spun că a început să fie mai trist de aproape un an de zile şi că ar fi avut probleme la serviciu. Mai mult decât atât o rudă a bărbatului ar fi declarat pentru botoşaninews că acesta era batjocorit şi umilit la locul de muncă, iar acest lucru îl măcina. În rest Constantin B. era cunoscut de vecini drept un om blând şi care îi ajuta cu plăcere pe ceilalţi.

Val de sinucideri de la începutul anului

Anul 2015 se anunţă a fi un an al sinucigaşilor. Încă din luna ianuarie, patru tineri şi-au luat zilele în mod brutal, iar alţi 4 adulţi au încheiat socotelile cu viaţa în ştreang. Pe lângă Constantin B. au mai fost înregistrate două tentative de suicid, un deţinut care se taie zilnic în Penitenciar şi o tânără care a vrut să-şi ia zilele cu un pumn de pastile. Principala cauză este depresia şi inadaptabilitate socială, spun specialiştii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un judecător din Râmnicu Vâlcea şi-a pus capăt zilelor. Magistratul s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc

Sinucidere la Recea. O bătrână de 82 de ani s-a aruncat în fântână

Sinuciderea unui bârlădean, anunţată prin SMS: spânzurat de ţeava de la gaz

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite