Un judecător din Râmnicu Vâlcea şi-a pus capăt zilelor. Magistratul s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul vâlcean Emil Marina a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Ostroveni.

Potrivit martorilor, judecătorul s-a plimbat mai mult timp prin cartierul Ostroveni până a găsit deschisă uşa de la intrarea în scara C a blocului S2. Înainte să urce până la ultimul etaj, magistratul a luat de pe stradă şi o cărămidă. Ajuns la mansarda blocului, Emil Marina a spart un geam şi a ieşit pe acoperişul blocului, unde a fumat mai multe ţigări.  

 Locatarii care l-au văzut pe acoperiş au sunat imediat la 112, dar judecătorul s-a aruncat de pe imobil  în momentul cand poliţiştii s-au apropiat de el, pentru a-l împiedica să recurgă la gestul extrem. 

“Nu locuia în acest bloc, dar probabil a găsit uşa de la intrare deschisă şi atunci a urcat  până la ultimul etaj, a luat o cărămidă si a spart geamul. Am auzit că e vorba de un judecător, păcat de el. Acum cinci sau şase ani s-a  mai sinucis cineva, tot în blocul ăsta. Era un băiat care locuia singur, a făcut depresie şi s-a aruncat de la etajul 9”, a povestit unul din locatari. 

magistrat valcea

Iniţial, râmnicenii care locuiesc în blocul S 2 au crezut că cel care s-a aruncat de pe bloc este un  om al străzii. Pentru că nu avea niciun act asupra sa, judecătorul a fost recunoscut abia câteva ore mai târziu de soţie, după ce a fost transportat la morgă.

A avut o moarte violentă   

Potrivit legiştilor, judecătorul Emil Marina nu suferea de nicio boală incurabilă, iar moartea a survenit în urma multiplelor fracturi suferite.

“Moartea s-a datorat unui şoc traumatic, care s-a instalat consecutiv unui politraumatism cu multimple fracturi de membre superioare şi inferioare, traumatism toracic cu fracturi costale, fractură de coloană vertebrală”, a precizat medicul legist Florina Ghiţă. 

După aflarea teribilei vesti, colegii judecătorului au transmis un mesaj de condoleanţe.

“Întregul colectiv al Tribunalului Vâlcea exprimă condoleanţe familiei.  A fost un om deosebit, cu o conduită ireproşabilă, atât în activitatea profesională pe care a desfăşurat-o,cât şi faţă de colegi” , a spus judecătorul Vasile Stoinea. 

Poliţia a deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru moarte suspectă. Apropiaţii magistratului vâlcean susţin că, cel mai probabil, Emil Marina a recurs la gestul extrem din cauza unei depresii. 

bloc valcea
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite