Percheziţii cu mascaţi acasă la traficanţii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Botoşani a avut loc o singură percheziţie
În Botoşani a avut loc o singură percheziţie

Un număr de 33 de percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în judeţele Argeş, Botoşani, Suceava, dar şi în Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi trafic de ţigări, prejudiciul în acest caz fiind estimat la aproximativ un milion de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei,  la acţiune participă 220 de poliţişti şi jandarmi, iar ancheta este coordonată de procurori de la Parchetul Tribunalului Argeş.

"Sunt în desfăşurare 33 de percheziţii, fiind vizate 45 de persoane, care vor fi duse la audieri. Acţiunea este organizată de către Parchetul Tribunalului Argeş şi de Inspectoratul de Polţie Judeţean Argeş ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuş Dinu.

În perioada aprilie 2012 - septembrie 2012, învinuiţii au comercializat importante cantităţi de ţigarete nemarcate sau marcate necorespunzător, provenite din Ucraina şi Republica Moldova, prejudiciul estimat creat bugetului de stat prin neplata accizelor, a taxelor vamale şi a TVA fiind de aproximativ 900.000 de euro.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite