O botoşăneancă a fost atacată cu bestialitate de un adolescent. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în faţa propriilor copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 37 de ani din localitatea botoşăneană Tudora a fost înjunghiată de un adolescent de 16 ani fiindcă i-a luat apărarea fiului mai mic. Atacul s-a produs sub ochii neputincioşi a-i fiului de numai 12 ani şi a fetiţei de 9 ani care se afla împreună cu ea. Femeia a fust dusă de urgenţă la spital.

O femeie din Tudora, judeţul Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a sărit să îşi apere copilul. Totul s-a întâmplat, luni la prânz, când femeia în vârstă de 37 de ani, mamă a cinci copii, se întorcea acasă de la câmp împreună cu soţul şi fetiţa de 9 ani. 

Pe un câmp din apropiere femeia a văzut cum băiatul ei de 12 ani este bătut de un alt băiat din sat mai mare cu patru ani ca acesta. Adolescentul bătăuş era cunoscut în tot satul pentru comportamentul agresiv. Femeia s-a dus şă îşi scape băiatul, spunându-i soţului să nu intervină că va rezolva ea cu ”vorba bună” . 

Lucrurile au luat însă o întorsătură dramatică. Adolescentul agresiv a tăbărât asupra femeii cu un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori sub privirile disperate ale copiilor. Soţul victimei a sărit din căruţă şi a reuşit să îl alunge pe bătăuş cu biciul. Acesta a dispărut pe uliţele satului. 

Disperat bărbatul a chemat ambulanţa, iar femeia a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. ”Pacienta prezenta traumatism prin agresiune cu două plăgi înjunghiate în zona toracelui şi a abdomenului. Pacienta a fost stabilizată”, a precizat Eduard Gurău, medic pe ambulanţă. Femeia a fost internată şi operată pe secţia de chirurgie a spitalului, iar în momentul de faţă este internată la Terapie Intensivă.  În acelaşi timp Poliţia a deschis o anchetă.

citiţi şi:

Femeie din Brăila înjunghiată şi aruncată pe câmp. Cadavrul a fost sfâşiat de câini

VIDEO Casiera unei firme de împrumuturi, înjunghiată şi tâlhărită într-un bloc din Buzău

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite