VIDEO Casiera unei firme de împrumuturi, înjunghiată şi tâlhărită într-un bloc din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni îl caută de luni seară pe autorul unui jaf anunţat la 112 de casiera unei cunoscute firme de creditare. Femeia, în vârstă de 29 de ani, pretinde că după ce a înjunghiat-o cu un cuţit, în abdomen, agresorul i-a furat suma de peste 7.000 de lei, din geantă. Tâlhăria s-ar fi produs pe scara unui bloc, unde femeia intrase pentru a se întâlni cu un client.

Incidentul s-a produs în cartierul Dorobanţi, cu puţin timp înainte de lăsarea întunericului. Femeia, casieră la Provident, le-a declarat poliţiştilor că la scurt timp după ce a intrat în bloc, a fost atacată cu un cuţit apoi deposedată de suma de 7.500 lei, strânsă din încasări.

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă în blocul în care a fost semnalată infracţiunea. Au fost interogaţi toţi locatarii de la parter, care ar fi trebuit să audă ţipetele femeii, şi au fost ridicate amprente inclusiv de pe interfonul de la intrare.  

Anchetatorii iau în calcul mai multe piste, inclusiv cea a unei înscenări. „Tânăra le-a precizat poliţiştilor că agresorul i-a sustras o sumă de bani din geanta pe care o avea asupra ei. O echipă formată din poliţişti de Investigaţii Criminale, Ordine Publică şi specialişti criminalişti desfăşoară toate activităţile ce se impun în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost comisă agresiunea, precum şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor elementelor cauzei”, a declarat cms. şef Florian Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Tânăra de 29 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde medicii au constatat că rana este superficială.

Surse din cadrul firmei de creditare, cu care buzoianca avea contract de colaborare, susţin că aceasta trebuia să predea banii de săptămâna trecută, însă a întârziat returnarea lor, invocând motive de sănătate.

Citeşte şi: 

VIDEO Pericol de inundaţii, în satele buzoiene acoperite de nămeţi

Drum judeţean din Buzău, inundat după topirea zăpezii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite