Nevoiaşii municipiului aşteptaţi să îşi ridice ajutoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 7000 de botosaneni beneficiaza de ajutoare finantate de UE FOTO Adevarul
Aproximativ 7000 de botosaneni beneficiaza de ajutoare finantate de UE FOTO Adevarul

Beneficiarii programului finanţat prin Uniunea Europeană, care nu şi-au ridicat încă pachetele de alimente, o mai pot face până la finele acestei luni.

Primăria municipiului Botoşani, anunţă nevoiaşii, beneficiari ai ajutoarelor alimentare, că mai pot să şi le ridice până pe 28 februarie.  Sunt aşteptate  persoanele aflate pe liste care au venit minim garantat, şomerii  îndemnizabili, pensionarii din sistemul public de pensii ale căror venituri din pensie sau pensii cumulate, se află sub 400 lei pe lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii. 

Rugăm toţi beneficiarii care nu şi-au ridicat ajutoarele cuvenite să procedeze la ridicarea acestora în termenul stabilit cu menţiunea că sunt disponibile următoarele produse: mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, fasole boabe, mazăre, bulion, roşii în bulion, zahăr, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria municipiului Botoşani.

Beneficiarii sau reprezentanţii lor legali pot ridica pachetele, în fiecare zi a săptămânii, între orele 9.00 şi 15.30, mai puţin vineri, când programul se termină la ora 13.30. Pachetele sunt depozitate într-un spaţiu al societăţii Locativa, pe strada Calea Naţională numărul 144. La nivelul municipiului Botoşani, aproximativ 7000 de persoane beneficiază de ajutoarele alimentare finanţate de uniunea Europeană. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite