Incident şocant în nordul Moldovei. Un tramvai deraiat a ajuns pe trotuar şi aproape s-a izbit în plin de o clădire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul aproape s-a izbit în clădire FOTO Midoschi Cristian/Facebook
Tramvaiul aproape s-a izbit în clădire FOTO Midoschi Cristian/Facebook

Un tramvai din municipiul Botoşani a fost la un pas să provoace o tragedie. A deraiat în această dimineaţă iar vagonul a ajuns cu totul pe un trotuar al unei străzi de obicei circulate. Norocul a făcut ca incidentul să se producă dimineaţa atunci când erau puţini trecători.

În municipiul Botoşani, de ani de zile tramvaiele au devenit un pericol public. Calea de rulare este foarte uzată iar vagoanele au cel puţin trei decenii vechime. Din această cauză tramvaiele deraiează foarte des. Ultimul incident a avut loc în această dimineaţă şi putea avea un deznodământ tragic. 

Mai precis, un vagon de tramvai a deraiat în apropiere de staţia de la fostul cinematograf Luceafărul, şi a ajuns pe trotuar. Aproape s-a izbit în clădirea din apropierea staţiei. Incidentul s-a produs dimineaţa devreme şi nu se afla nimeni în aceea zonă. Acest nou incident a stârnit furia populaţiei, mai ales că se repetă tot mai des în ultima perioadă. Primăria a luat în leasing operaţional autobuze, ca să înlocuiască tramvaiele.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Şapte răniţi în Capitală după ce două tramvaie s-au ciocnit în apropierea Cimitirului Bellu FOTO

VIDEO Momentul în care două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Şapte oameni au fost răniţi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite