Incident groaznic. O copilă de 13 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etajul patru. Poliţia a deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O copilă de 13 ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut din mansarda blocului în care locuia. Adolescenta are multiple leziuni şi a fost transferată de urgenţă la Iaşi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Incident grav în municipiul Botoşani. O fată de 13 ani a căzut de la geamul unei mansarde situate la etajul patru al unui bloc de pe strada Griviţa. Copila se află în stare foarte gravă iar Poliţia a declanşat o anchetă pentru a se stabili dacă este accident sau o acţiune intenţionată. 

Cădere în gol de la etajul IV

Incidentul a avut loc luni seară. O copilă de 13 ani a plonjat în gol pe o fereastră de mansardă situată la etajul patru al unui bloc de pe strada Griviţa din municipiul Botoşani. Impactul cu solul a fost devastator. 

Adolescenta a suferit leziuni multiple, cu traumatisme craniene,toracice, de bazin şi o fractură deschisă de femur stâng. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital. După ce i-a fost acordat primul ajutor, tânăra a fost transferată de urgenţă la Iaşi. În momentul de faţă Poliţia efectuează o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

O femeie a pierdut 10.000 de lei, după ce a răspuns apelului unui escroc

Un bărbat a murit în parcarea unui mall din Vâlcea, strivit de o maşină utilitară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite