Hram la Biserica Căminului de Bătrâni Leorda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hram la Biserica Căminului de Bătrâni de la Leorda
Hram la Biserica Căminului de Bătrâni de la Leorda

Credincioşii vor avea parte de o slujbă de deosebită, oficiată de un sobor de preoţi. printre invitaţi se numră şi părintele Argatu de la Boroaia.

Botoşănenii sunt aşteptaţi la manifestările prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Spiridon făcătorul de minuni la Biserica al cărui hram îl poartă de la Căminul de bătrâni de la Leorda.

Preotul paroh, Mihai Popa, a anunţat că duminică seara va avea loc slujba Vecerniei, oficiată de un sobor impresionant de preoţi. A doua zi la ora 8.00 Sfântul Maslu, după care Sfânta Liturghie, unde va participa un consilier al Mitropoliei Iaşi şi părintele Argatu de la Boroaia. După slujbă, un grup de seminarişti de la Dorohoi vor încânta audienţa cu colinde înălţătoare, după care se va întinde o masă pentru 400 de persoane şi pachete pentru restul credincioşilor prezenţi. Va avea loc şi sfinţirea a două troiţe, una făcută cu contribuţia familiei Ispas din Orăşeni, iar cealaltă cu ajutorul credincioşilor din Botoşani şi Elisabeta Huţanu.

„ Avem primit în dar un papuc al Sfântului Spiridon făcător de minuni din Insula Corfu, prin Mănăstirea Humor" a declarat părintele Mihai Popa de la Biserica Sf. Spiridon a căminului de bătrâni Leorda" a spus ca o chemare la rugăciune preotul Mihai Popa.

Luni dimineaţă, credincioşii care nu au transport pot apela la microbuzele care vor pleca din zona Bisericii Duminica Mare până la poarta bisericii de la Leorda, la ora 06.30.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite