Horia Brenciu şi-a lăsat 600 de fani în ceaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii au crezut că este o farsă când Morar şi Buzdugan au anunţat că artistul nu mai ajunge la Botoşani (Foto: Adevarul)
Fanii au crezut că este o farsă când Morar şi Buzdugan au anunţat că artistul nu mai ajunge la Botoşani (Foto: Adevarul)

Dezamagire totală la inaugurarea celui mai tare club de fiţe din Botosani. Aşteptat de peste 600 de fani care si-au cumpărat bilete, Horia Brenciu nu a mai venit vineri seară la Botosani.

Organizatorii evenimentului au motivate lipsa artistului spunându-le fanilor că avionul cu care trebuia să ajungă Brenciu nu a putut ateriza pe Aeroportul Suceava din cauza ceţii. Fără Horia Brenciu la Botoşani, cei 600 de fani prezenţi la clubul Soul Mate au trebuit să se mulţumească cu poantele învechite ale lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan si cu câteva melodii cantata în grabă de HB orchestra care au ajuns la spectacol cu un microbuz.


Publicul nu a fost informat de la începutul spectacolului ca artistul nu va mai urca pe scena aşa că jumatate din cei prezenţi au părăsit  dezamăgiţi clubul.
Pentru a nu  rămâne cu sala goală chiar de la inaugurarea clublului, Daniel Buzdugan a anuntat la microfon că cei care au venit special pentru  Horia Brenciu îşi vor primi banii  pe bilete înapoi sau  pot pastra biletele pentru un concert ulterior.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite