Fostul şef al PNA Ioan Amarie cercetat penal de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Amarie, fostul procuror general al Parchetului Naţional Anticorupţie, este cercetat pentru ucidere din culpă după ce la începutul lunii a fost implicat într-un accident mortal soldat cu doi morţi.

Dosarul va fi soluţionat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. Datorită faptului că acesta este avocat în cadrul Baroului Botoşani, competenţa de a face cercetări în acest caz revine procurorilor gălăţeni.

Luna viitoare, Amarie ar putea ajunge în faţa instanţei de judecată după ce, pe 5 august, a fost implicat într-un accident mortal, produs pe DN 2 E85, în apropiere de Focşani.

Două persoane au murit pe loc. Raportul Poliţiei arată că vina aparţine şoferului decedat în accident, care nu s-a asigurat la ieşirea dintr-o benzinărie. Fostul procuror şef al PNA susţine însă nu cu are motive de îngrijorare şi se consideră nevinovat.

 "Sunt speculaţii.  Mă consider nevinovat pentru că din cercetările poliţiei a reieşit clar că accidentul a  fost produs din culpa victimei care a intrat brusc în mine şi nu am avut cum să evit", a spus Ioan Amarie

Ioan Amarie a mai fost implicat în două accidente grave, în urma unuia o femeie şi-a pierdut viaţa.

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite