Fostul ministru Relu Fenechiu ar putea să îşi ispăşească pedeapsa la Penitenciarul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Transporturilor se află în momentul de faţă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Iaşi. Acesta ar urma însă să fie transferat la Penitenciarul din Botoşani după perioada de carantină.

Ieşeanul Relu Fenechiu a fost condamnat de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ”Transformatorul”. Fostul ministru a fost deja încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Iaşi şi se află în perioada de carantină. Această perioadă va dura trei săptămâni, iar deţinutul va fi expertizat pentru a se vedea cum reacţionează la viaţa de puşcărie. 

După o lună de zile se va hotărâ regimul de executare al pedepsei, inclusiv Penitenciarul în care o va executa. Variantele sunt Iaşi, Botoşani şi Vaslui. Fostul ministru ar fi tentat să opteze pentru cel din Botoşani fiindcă regimul penitenciar de la Iaşi ar fi foarte sever. La Iaşi Fenechiu împarte celula cu fratele său şi cu omul de afaceri Bogdan Damian.

citiţi şi:

Moştenitorii lui Fenechiu de la PNL Iaşi: "Trădătorul" Cozmanciuc, şef interimar. Liberalii îl agrează mai degrabă pe Cristian Adomniţei

Partenerii condamnatului Fenechiu, din USL: „Nu poţi nici să te bucuri, nici să te întristezi“. Liberalii ieşeni îl desfiinţează pe vicele Ţurcanu: Nu-l cunoaşte pe Relu

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite