Fetiţă de 8 ani violată cu bestialitate de un bărbat cu grave probleme psihice. Poliţiştii nici nu-l pot audia fără sprijinul unui psihiatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost violată de un botoşănean bolnav psihic FOTO Adevărul
Fetiţa a fost violată de un botoşănean bolnav psihic FOTO Adevărul

O fetiţă de opt ani din Botoşani a fost violată de un bărbat de 29 de ani. Acesta suferă de mai multe afecţiuni psihice şi nu poate fi audiat fără asistenţa unui specialist.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Botoşani, care suferă de multiple afecţiuni psihice, a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, fiind bănuit că ar fi abuzat sexual o copilă. 

Fata are doar opt ani şi părinţii acesteia bănuiesc că ar fi fost violată de bărbatul cu probleme psihice. Fetiţa a fost dus la spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Botoşani pentru a fi consultată. 

Pentru a proteja victima poliţiştii au refuzat să mai ofere informaţii suplimentare. De altfel, presupusul violator nici nu poate fi audiat din cauza multiplelor deficienţe. 

Din această cauză, oamenii legii au apelat la un interpret specializat. Sunt analizate şi situaţiile în care minora a rămas nesupravegheată, la fel ca şi botoşăneanul cu probleme psihice.

   

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Copilul româncei din Italia violată de doi militari SUA s-a născut cu grave probleme respiratorii

Apartamentul în care o copilă de 11 ani a fost violată e pus sub sechestru. Daniel Rus aşteaptă din arest decizia instanţei

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite