Experienţă horror pentru o familie din România. Un bărbat mort le-a înviat în casă a treia zi de la confirmarea decesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a băgat în sperieţi familia acum un an, după ce a înviat la trei zile de la deces. Povestea a ieşit la iveală zilele acestea după ce bărbatul a decedat de-a binelea, iar familia a chemat medicii pentru a le confirma dacă decesul este definitiv.

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani au primit la finele săptămânii trecute o solicitare cel puţin bizară. Mai precis ambulanţa a fost chemată pentru a da primul ajutor unui bărbat de 84 de ani imobilizat la pat. Până în prezent nimic ieşit din comun. Ajunşi la destinaţie, medicii au constatat că de fapt bătrânul era mort de cel puţin 24 de ore. 

Speriaţi de bătrânul care învie din morţi

Evident, medicii au cerut o explicaţie. Atunci familia i-a explicat medicului venit la intervenţie, Cristian Simionescu că doreau să vină un specialist care să le confirmă că omul a murit de-a binelea ”Le-am spus totuşi că acest lucru putea fi făcut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia să vină ambulanţa, care este destinată urgenţelor”, spune medicul pentru Monitorul de Botoşani.

Cu toate acestea familia avea un motiv întemeiat să se asigure până la capăt de moartea rudei. Şi asta fiindcă în urmă cu un an de zile, au avut parte de o experienţă horror. Mai precis Bătrânul murise, au dispărut toate semnele vitale iar lumea se pregătea de înmormântare. Şi asta în condiţiile în care bărbatul suferise un accident vascular şi erau toţi convinşi că era decedat. I-au pregătit sicriul, au chemat preotul şi se pregăteau vertiginos de înmormântare. Numai că, bărbatul a înviat a treia zi. Pregătirile au fost oprite, iar bărbatul afectat de accidentul vascular, a mai trăit un an de zile imobilizat la pat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri: 

Cazul dubios al olteanului care a înviat când era condus la groapă. S-a ridicat din coşciug şi a cerut apă

Cum a „înviat” un mort fostul subprefect de Galaţi pentru a-i vinde casa. Instanţa supremă l-a condamnat definitiv la închisoare cu executare

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite