Drama unei adolescente din Botoşani:  a încercat să îşi ia viaţa de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativă de sinucidere FOTO Adevărul
Tentativă de sinucidere FOTO Adevărul

Fata de doar 14 ani a înghiţit un pumn de pastile supărată că părinţii au divorţat şi au plecat la muncă în Italia. Tânăra a fost salvată în ultima clipă de medici şi se află internată la spital. Cazul a intrat şi în atenţia psihologilor de la Protecţia Copilului.

Aproape 6000 de copii din judeţul Botoşani sunt crescuţi de bunici sau alte rude apropiate. Ambii părinţi plecaţi să strângă

bani

image

muncind în străinătate lasă un gol imens, iar psihologii vorbesc de un adevărat flagel al depresiilor în rândul adolescenţilor părăsiţi de părinţi. 

Majoritatea se refugiază în teribilism şi infracţionalitate iar unii ajung să tragă un semnal de alarmă prin tentativele de suicid. Ultimul caz de acest gen a fost înregistrat astăzi, când o adolescentă de 14 ani din municipiul Botoşani a încercat să-şi ia zilele de dorul părinţilor. 

Tânăra stă în cartierul Parcul Tineretului şi de doi ani suferă o depresie cumplită din cauza părinţilor care au divorţat şi au plecat la muncă în Italia, fiecare pe drumul său. Fata crescută de bunici a cedat astăzi din cauza dorului şi a înghiţit un pumn de pastile.  

A fost descoperită de rude, care au chemat ambulanţa. Fata a fost dusă la spital, unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa. ”Este vorba de o intoxicaţie voluntară medicamentoasă. Tânăra a fost stabilizată şi dusă la Secţia de Pediatrie”, a precizat medicul Eduard Gurău.

citiţi şi:

O adolescentă de 18 ani din Iaşi s-a aruncat în faţa trenului. Sinuciderea tinerei, greu de explicat de către apropiaţi

Dacă Facebook nu e, nici viaţă să nu fie: o tânără s-a sinucis după ce părinţii i-au interzis să mai folosească reţeaua socială

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite