Doi români, soţ şi soţie, au murit de frig în casă: au fost găsiţi ghemuiţi sub plapumă

0
0
Bărbatul a decedat în timpul nopţii, din cauza frigului FOTO botosaneanul.ro
Bărbatul a decedat în timpul nopţii, din cauza frigului FOTO botosaneanul.ro

O familie din judeţul Botoşani a murit în casă din cauza frigului. Cei doi, soţ şi soţie, au fost găsiţi ghemuiţi sub plapumă.

Doi bătrâni din judeţul Botoşani au sfârşit tragic în propria locuinţă. Aceştia au îngheţat pur şi simplu de frig în casa neîncălzită. Incidentul a avut loc în urmă cu două zile în localitatea Vorniceni. Cei doi botoşăneni, soţ şi soţie, aveau în jur de 62 de ani. 

Din cauza gerului din timpul nopţii dar şi a lipsei de încălzire din casă, cei doi au intrat în şoc hipotermic. Au fost găsiţi abia a doua zi dimineaţă de fiul acestora venit în vizită. Bărbatul era deja mort, iar femeia se afla în comă.

Bărbatul a sunat la 112, iar bătrâna a fost luată cu ambulanţa şi dusă iniţial la spitalul din Săveni apoi la Spitalul Judeţean din Botoşani. În ciuda eforturilor medicilor femeia şi-a pierdut viaţa, mai ales că suferea şi de alte afecţiuni. Este al şaselea caz de moarte prin hipotermie, din această iarnă, la Botoşani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Patru oameni au murit de frig, în ultimele zile, în judeţul Galaţi. Trei dintre aceştia nu aveau unde locui

Ce senzaţii trăieşte un român care face baie iarna în râuri de munte: „N-am mai luat pastile de răceală de foarte mulţi ani 

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite