Cele mai stupide faze din campania electorală. Cum a murit înecat un sătean cu un mic oferit de un candidat la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au făcut tot posibilul pentru a salva viaţa săteanului FOTO botosaninews.ro
Medicii au făcut tot posibilul pentru a salva viaţa săteanului FOTO botosaninews.ro

Campania electorală din acest an are parte şi de faze stupide, dar în acelaşi timp şi macabre. Un sătean, venit la o lansare de candidat în comuna Mihai Eminescu, a murit înecat cu micii oferiţi de politician.

Campania electorală ca de altfel în fiecare an nu este ferită de momente şi evenimente stupide, groteşti sau hilare. La Botoşani de exemplu un bărbat a murit înecându-se cu mici oferiţi de un candidat la Primărie.

A vrut să se înfrupte din micii candidatului

Incidentul a avut loc la începutul lunii aprilie în comuna Mihai Eminescu, unde avea loc lansarea candidatului PNL, Anita Gireadă la primăria comunei. Candidatul a avut invitaţii din partid, dar şi mulţi susţinători. A fost oferită o masă de la care nu au lipsit nici tradiţionalii mititei. La petrecere a venit şi un sătean de 40 de ani care a dorit să se înfrupte din mititei candidatului.

Pofta i-a fost însă fatală. Micul i-a rămas săteanului în gât, sufocându-l. Un echipaj de ambulanţă, venit la faţa locului a făcut tot posibilul pentru a-l readuce la viaţă. Fără nicio şansă însă, iar masa electorală s-a dovedit a fi fatală.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Cea mai tare pomană electorală din România: un primar gălăţean promite o lege pentru pensionarea consătenilor lui cu doi ani mai devreme

Dilemă la PSD: cum se dă pomană electorală unui cont de Facebook?

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite