Botoşani:Inedit: În judeţ este iarnă în toată regulă dar au apărut ghioceii. Viscolul le dă bătăi de cap drumarilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Un leu costă un buchet de ghiocei
Botoşani: Un leu costă un buchet de ghiocei

Localnicii din satele din împrejurimi au umplut pieţele cu ghiocei care costă 1 leu buchetul. În judeţ, drumarii abia pot face faţă viscolului care aşază zăpadă la loc.

În această dimineaţă, în pieţele din oraş au apărut ghioceii chiar dacă ninge continuu iar viscolul spulberă zăpada.,, Şi noi am fost uimiţi. Am fost în pădure după vreascuri pentru sobă şi am găsit ghiocei. Este plină pădurea. Zăpada are vreo 40 de cm dar ei şi-au făcut loc. Nu am mai întâlnit aşa ceva de vreo 20 de ani,, a spus Mărioara Iftimie, localnic Vorona. În pieţele din oraş, un bucheţel de ghiocei costă un leu.

,,E ciudat. Suntem în plină iarnă dar au apărut vestitorii primăverii. S-au dat anotimpurile peste cap. Abia prin martie apăreau ghioceii,, a spus Nicoleta Daniliuc, localnic.

De patru zile ninge continuu în tot judeţ iar vântul spulberă zăpada şi o aşază pe carosabil.La această oră se acţionează pe toate drumurile judeţene şi naţionale unde se circulă cu dificultate din cauza poleiului. ,, Nu avem drumuri înzăpezite dar viscolul ne dă bătăi de cap,, spun reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite