Botoșani: Victorie clară împotriva lanternei seriei I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoșani a trecut astăzi de CF Brăila cu scorul de 5 la 1 după ce jucătorii botoșăneni au marcat încă din primul minut al meciului.

În primul minut al jocului Patache a pătruns pe dreapta şi a centrat în careu iar Pălimaru a reluat din şase metri fără preluare reuşind să deschidă scorul. După 20 de minute de joc, acelați Pălimaru majorează scorul la 2-0 după o centrare de pe partea stângă a lui Acsinte. În minutul 27 al întâlnirii a venit rândul lui Boroștean să se evidențieze cu un gol de senzație. Mijlocaşul botoşănean ia o acţiune pe cont propriu de la jumătatea terenului şi după o cursă de 30 de metri şutează din marginea careului şi îl învinge pe goalkeeperul oaspeţilor. Trei minute mai târziu brăilenii reușesc să reducă din diferență. Spiridon pierde o minge la 25 de metri de poarta lui Prisacă, Boghiţoi recuperează, îi pasează lui Tarek care îl execută pe goalkeeperul botoşănean cu un şut în colţul lung. Spiridon își răscumpărăr greșeala cu două minute înainte de fluierul primei reprize. Mijlocașul botoșănean înscrie cu capul din țase metri la un corner obținut de Pălimaru. A două repriză s-a desfășurat în aceeați notă dominanță a echipei gazde, a cărei jucători s-au întrecut în rătări. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit în minutul 85. Patrichi a scăpat pe contraatac i-a pasat lui Homneac care a intrat în careu a driblat portarul şi a marcat pentru 5 - 1.

„A fost o victorie cu glorie pentru că Brăila avea opt puncte iar noi doar şase în acest retur. Aveau primite în şapte etape cinci goluri iar în ultimele patru etape nu au primit gol. Au câţiva jucători de calitate. Am atras atenţia băieţilor pentru că dacă nu reuşeam să câştigăm astăzi era toată lumea călare pe noi, catastrofă... Eu sunt mulţumit şi ăsta a fost scopul nostru să câştigăm şi să nu dăm din nou prilej la foarte multe critici şi ne vedem în continuare de cele şase etape care au mai rămas, cu gândul de a ne îndeplini obiectivul. Echipele din faţa noastră au început să aibă probleme. Viitorul a luat bătaie acasă. Suntem destul de aproape", a declarat Cristi Popovici.

Tehnicianul brăilean a refuzat să facă orice comentariu vis-a-vis de meciul de astăzi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite