Botoşani: Unul din membrii găştii Spicu a fost arestat. Restul sunt cercetaţi în libertate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru dintre scandalagii au fost audiaţi aseară de procurori. După audieri maraton care au durat până noaptea târziu, magistraţii au emis doar un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile  pentru unul dintre suspecţii care au devastat discoteca Fun City. Restul  au fost eliberaţi.

Sorin Petru Talpiz( 25 ani) a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru distrugere şi se află acum în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

 Gabriel Alexandru Borhan( 22 ani), Marius Andrei Hetriuc( 23 ani) şi George Lerca (20 ani) au fost audiaţi de procurori dar magistraţii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani  au respins aseară propunerea de arestare preventivă şi au  dispus continuarea cecetărilor cu suspecţii în stare de libertate.

Botoşani: „Măcel” la discoteca Fun City (GALERIE FOTO) UPDATE: Şase dintre huligani au fost prinşi de Poliţie

Cei patru sunt implicaţi în scandalul de sâmbătă noapte de la discoteca Fun City şi sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi distrugere. Pagubele provocate sunt estimate la 10 mii de lei. Doi dintre suspecţi sunt recidivişti.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite