Botoşani: Turul Ciclist al României revine în gropile din judeţul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al şaselea an consecutiv cea mai importantă competiţie de ciclism din România ajunge la Botoşani.

Chiar dacă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România ne-a exclus de pe lista priorităţilor în ceea ce priveşte reabilitarea drumului ce leagă Botoşaniul de Târgul Frumos, drumul va fi totuşi reparat. Ca şi în ultimii cinci ani, turul Ciclist al României va sosi iarăşi la Botoşani, iar autorităţile locale vor fi nevoite să repare craterele de pe traseu pentru a nu se face de râs.

„Este bătaie de joc. Timp de şase ani consecutiv, cea mai importantă competiţie ciclistă din ţară, cu participare a numeroase echipaje străine vine la noi în judeţ, dar drumul european nu a fost niciodată reabilitat. În fiecare an aceeaşi poveste, aceleaşi promisiuni şi aceleaşi peticiri ce ţin doar câteva luni", a declarat Ion Adăscăliţei, şofer de tir.

Cele mai mari probleme se înregistrează pe raza comunei Frumuşica acolo unde an de an se execută lucrări. Reprezentanţii Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon s-au întâlnit cu oficialităţile judeţului pentru a stabili organizarea etapei de la Botoşani.

„E mai uşor pentru noi anul acesta. Deja ştim porţiunea de drum afectată. Abia după martie încolo ne vom ocupa de reparaţii ", a declarat prefectul Cristian Roman.

Municipalitatea a ascăpat de cheltuieli, orice traseu s-ar alege pentru finish-ul din Piaţa Revoluţiei, arterele rutiere sunt reabilitate sau în curs de reabilitare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite