Botoşani: Revista presei: Subvenţiile lui Delibaş au intrat la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

Schimbarea conduceri Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a dus şi la modificarea topului marilor beneficiari de subvenţie de la stat. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Subventiile lui Delibas au intrat la apa 

Schimbarea conduceri Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala a dus si la modificarea topului marilor beneficiari de subventie de la stat. Dupa ce liberalul Cristian Delibas a parasit conducerea institutiei, firmele care primeau fonduri importante au fost devansate de altele noi. Datele din tabelele alaturate confirma aceste lucruri.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Spanzurat la usa fostei sotii

La 52 de ani, un botosanean si-a incheiat socotelile cu viata pe casa scarii blocului in care locuise. Suparat pe fosta sotie pentru ca nu-l mai primea in locuinta, Constantin G. a decis ca solutia tuturor problemelor sale este moartea.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Consiliul Judetean, dator la mai multe firme de constructii

Consiliul Judeţean Botoşani nu a achitat catre mai multe firme de constructii din Botosani circa 10 milioane de lei, desi lucrarile au fost executate inca de anul trecut. Banii ar trebui sa ajunga la firmele Construct Com Botoşani şi ALDP Iaşi, care au executat lucrări la drumurile Costesti- Roşiori- Stauceni, Corlăteni-Vorniceni şi Ungureni- Dângeni

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Vama Racovat, inchisa pentru modernizare

Vama Racovat, inchisa. Punctul de trecere a frontierei Racovat- Krasnoyilsk, dintre România si Ucraina, a fost închis, temporar, începând de astazi. Masura are ca scop modernizarea punctului, în vederea aducerii acestuia la standardele Schengen.

Urmăriţi materialul video doar pe www.telembt.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite