Botoşani: Răsculaţii din Hânţeşti nu renunţă la pământ deşi au titluri ilegale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Acesta este terenul pentru care se răscoală sucevenii
Botoşani: Acesta este terenul pentru care se răscoală sucevenii

Vestea că prefectul de Suceava a cerut anularea titlurile de proprietate emise sucevenilor pentru terenurile din Vârfu Câmpului i-a învrăjbit şi mai mult pe răsculaţi.Ţăranii din Hânţeşti bat la porţile primăriei Vârfu Câmpului ca să fie despăgubiţi. Terenurile valoarează jumătate de milion de euro.

Astăzi a început procedura anulării celor 90 de titluri de proprietate, acordate ilegal acum 18 ani de către autorităţile sucevene pentru pămîntul din Vârfu Câmpului. Prefectului de Suceava recunoaşte falsul făcut de subalternii săi şi se va adresa instanţei, singura în măsură să anuleze aceste documente.

Citeşte şi:

Exclusiv: Răsculaţii din Hănţeşti şi-au pierdut titlurile de proprietate pe terenurile din Vârfu Câmpului!

Răscoală ca la 1907 pentru pământ la Vârfu Câmpului!

Ţăranii din Hânţeşti au aflat de anularea titlurilor şi vor acum să fie despăgubiţi. Furioşi oamenii au luat cu asalt primăria Vârfu Câmpului ca să li se facă dreptate. „ Au venit câteva familii la primărie ca să afle unde vor primi alt teren şi dacă vor fi despăgubiţi. Li s-a explicat că acest lucru ţine de prefectură nu de autorităţile locale. Problema este că majoritatea au ştiut tot timpul că actele pe care le aveau sunt false" a declarat Codru Serediuc, inginer agricol primăria Vârfu Câmpului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite