Botoşani: Plaje de nisip în loc de străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trotuare pline de nisip
Trotuare pline de nisip

După Pietonalul Unirii, nici Bulevardul Mihai Eminescu nu va putea fi folosit pentru plimbările de după-amiază. Trotuarele arterei vor fi refăcute în totalitatea după ce betonul amprentat montat în urmă cu doi ani s-a deteriorate.

Cei 450.000 lei necesari lucrării vor fi suportaţi de la bugetul local. Finanţarea lucrării ar trebui efectuată din garanţia lucrării de modernizare a bulevardului însă firma Nova Construct a intrat în faliment în luna martie a anului trecut, iar garanţia depusă într-un cont al sucursalei Iaşi a BRD au dispărut.

„Problema garanţiei lucrării de pe Bulevard nu este rezolvată. Firma este în faliment, iar în paralel se desfăşoară şi o anchetă a procurorilor. În momentul în care se vor primi banii vom acoperi banii la edilitare", a specificat viceprimarul Cătălin Alexa.

Trotuarele bulevardului din zona centrală vor fi pavate cu granit importat tocmai din China. Pentru a nu spori disconfotul creat botoşănenilor, firma Conrec va efectua lucrarea pe segmente pentru ca trotuarele să fie închise pentru cea mai scurtă perioadă posibilă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite