Botoşani: Moş Nicolae întâmpinat în beznă şi fără artiştii anunţaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
(arhivă foto - 2009) Surpriză:beculeţele ornamentale au rămas stinse de Moş Nicolae
(arhivă foto - 2009) Surpriză:beculeţele ornamentale au rămas stinse de Moş Nicolae

Supriza pe care municipalitatea a pregătit-o de Moş Nicolae a fost stricată de firma care s-a ocupat de iluminatul ornamental. Beculeţele urmau să fie aprinse ieri seară în tot oraşul însă firma care le-a montat nu a lucrat duminică aşa că nu a mai avut cine să le aprindă.

Ieri seară, tot oraşul trebuia să strălucească de beculeţele ornamentale montate pentru sărbătări. Evenimentul a  fost anunţat de municipalitate cu o săptămână înainte însă botoşănenii au aşteptat degeaba clipa în care trebuiau aprinse beculeţele. Firma care le-a montat nu lucrează duminica aşa că beculeţele au rămas stinse spre uimirea până şia  edililor.

Ce cadouri au primit de la Moşu' VIP-urile Constanţei

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă anunţat astăzi ca va fi penalizat cu 10% din salariu angajatul din primarie care se ocupă în mod direct de iluminatul ornamental şi că va pune în discuţie şi sancţionarea firmei care a încheiat contractul cu Primăria Botoşani.

Artiştii anunţaţi pentru concertul de Moş Nicolae nu au mai ajuns la Botoşani

image

O altă supriză neplăcută a fost trăită de botoşănenii adunaţi aseară  la patinoar pentru a-i asculta într-un concert pe Mihai Traistariu, Veta Biriş sau Mioara Velicu. Cei trei artişti nu au mai ajuns la Botoşani din cauza unor neînţelegeri dintre municipalitate şi impresari. Spectacolul anunţat a avut loc până la urmă însă pe scenă au urcat doar artişti locali şi Orchestra „Rapsozii Botoşanilor" care a salvat situaţia în ultima clipă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite