Botoşani: Cerasela Mihovici a fost transportată la Viena pentru transplant pulmonar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţia ar putea fi realizată astăzi iar Cerasela va putea respira normal, fără aparate. Medicii au găsit un donator compatibil. Statul român va suporta toate cheltuielile estimate la 120.000 de euro.

Citeşte şi:

Botoşani: Cerasela îşi alină suferinţa cu rugăciuni

Botoşani: Ministerul Sănătăţii a virat cei 120.000 de euro ca o tânără de 19 ani să poată respira! Cerasela este pe lista activă iar operaţia este aşteptată de la o zi la alta!

Botoşani: Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină

Cerasela Mihovici (20 ani) a fost preluată astăzi de un echiipaj al amubalanţei din localitatea Răuseni şi transportată cu ambulanţa la Suceava unde un avion o va prelua şi duce la Clinica din Viena. Asociaţia "Salvează Vieţi" din Bucureşti a rezolvat problema transportului. Cerasela şi mama sa au asigurat transportul gratuit, asistenţă medicală pe timpul călătoriei dar şi un concentrator portabil care îi va permite tinerei să respire. Mai mult, potrivit reprezentantului Asociaţiei „Salvează Vieţi", cazarea va fi asigurată printr-un voluntar stabilit în Austria, iar un alt voluntar va fi translator.

Tânăra suferă de o boală pulmonară rară şi respiră cu ajutorul aparatelor de cinci ani. Ziarul Adevărul a dermarat o campanie pentru sprijinirea Ceraselei Mihovici.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite