Bărbat de 41 de ani, reţinut după ce a agresat sexual o fată în vârstă de patru ani. Micuţa, salvată de o fetiţă de şase ani

0
0
Poliţiştii au reţinut un bărbat care a agresat o fetiţă de patru ani
Poliţiştii au reţinut un bărbat care a agresat o fetiţă de patru ani

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a agresat sexual o fată în vârstă de patru ani, fapta având loc pe o stradă din Dorohoi.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuala şi lovire sau alte violenţe. 

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală,  atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de şase ani, care era în apropiere a reacţionat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braţ, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunţat la acţiunile sale, părăsind zona respectivă”, a precizat IPJ Botoşani. 

Sursa citată a menţionat că la scurt timp de la acest eveniment, prin acea zonă patrula un echipaj mixt, format din jandarm şi poliţist, care au fost abordaţi de fetele respective, care  au povestit ce s-a întâmplat. 

Poliţiştii au început verificările, l-au identificat pe bărbatul respectiv şi l-au dus la sediu pentru audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite