Atracţii sportive inedite în cea mai mare bază de agrement din nordul Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul de agrement de la Cornişa FOTO Adevărul
Parcul de agrement de la Cornişa FOTO Adevărul

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornişa, în municipiul Botoşani autorităţile locale au hotărât autorizarea practicării în cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

Parcul de agrement de la Cornişa, municipiul Botoşani continuă să funcţioneze şi în perioada de pandemie, fără zona de bazine interioare şi spa. Pentru a suplini, autorităţile locale din Botoşani au hotărât diversificarea activităţilor sportive din cadrul bazei cu o serie de sporturi inedite. Mai precis arte marţiale, zumba, patinaj cu role, tenis cu piciorul sau badminton. 

Printr-o hotărâre a Consiliului Local s-a hotărât şi cuantumul taxei ce va fi încasată de la clienţi pentru toate aceste sporturi. Pentru grupuri şi instructori se percepe 70 de lei pe oră în intervalul 20.00-22.00.  Pentru bandminton taxa este de 12 lei pe oră iar pentru patinaj pe role 6 lei taxa plus 5 lei închirierea patinelor. Pentru o oră de tenis cu piciorul se plăteşte între 30 şi 40 de lei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

S-a deschis, oficial, cel mai mare parc de agrement din Moldova. Urmează trei zile şi trei nopţi de petrecere

Cozi de sute de oameni la un aqua-park de stat proaspăt inaugurat. „Nu ne aşteptam la o aşa avalanşă de vizitatori“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite