Accident stupid. Un bătrân s-a înecat într-o cadă de baie aproape goală. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din Botoşani a fost găsit înecat de famiie într-o cadă de baie aproape goală. Bărbatul stătea cu capul în apă şi picioarele în sus. Oamenii legi veniţi al faţa locului nu exclud nici varianta unei sinucideri având în vedere cantitatea mică de apă şi poziţia ciudată în care a murit  botoşăneanul.

Petru D. un botoşănean de 80 de ani din localitatea Zăiceşti, un sat aflat la 7 kilometri de municipiul Botoşani a fost găsit, astăzi, de nişte cunoscuţi înecat într-o cadă de baie. Cada se afla în curtea locuinţei bătrânului. 

Omul a fost văzut stând cu capul în jos şi picioarele în sus. Oamenii au chemat imediat ambulanţa. Medicii nu au mai avut ce să-i facă bătrânului, acesta fiind deja mort. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au încercat să găsească explicaţii, având în vedere că bătrânul s-a înecat într-o cadă de baie aproape goală. 

Petru D. a pus de dimineaţă doar o găleată cu apă în cadă. Dealtfel omul nu a dat semne de oboseală, de boală sau de tristeţe. Din contră a coordonat doar pe cîţiva consăteni, veniţi să îl ajute la desfăcat porumbul. Petru D. le-a spus doar că se duce să le aducă ceva de băut din casă. 

Nu s-a mai întors. Plecat pe urmele lui, unul dintre zilieri, l-a găsit înecat. Este luată în calcul şi varianta sinuciderii, bătrânul locuia cu soţia sa imobilizată la pat de foarte mulţi ani. Trupul bătrânului a fost transportat la Instititutul de Medicină Legală pentru investigaţii.

citiţi şi:

Sinucideri la indigo în Prahova. Doi bărbaţi au fost găsiţi spânzuraţi

Un bărbat s-a aruncat de pe pasarela din Târgu Jiu

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite