Accident şocant în Botoşani. Un marfar a izbit în plin un autoturism. Maşina a fost târâtă aproape 30 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a fost izbit în plin de un tren de marfă în municipiul Dorohoi. Maşina a fost târâtă zeci de metri pe calea ferată. Cu toate acestea doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 Incident şocant pentru pasagerii unui autoturism în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un marfar şi târâtă aproape 30 de metri pe linia de cale ferată. 

 Lovitură în plin la calea ferată

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni la trecerea de cale ferată din municipiul Dorohoi. Calea ferată este intersectată de drumul Dorohoi-Darabani, intens circulat. Şoferul unui autoturism care circula către Darabani nu a observat trenul şi a trecut peste calea ferată chiar în momentul în care se apropia marfarul. Locomotiva a izbit în plin maşina în care se aflau patru persoane. Autoturismul a fost târât aproximativ 30 de metri pe calea ferată spun martorii. Toţi ocupanţii autoturismului au scăpat însă teferi. Doar un singur pasager a fost dus la spital fiindcă acuza dureri de spate. 

 Trecere de cale ferată cu bucluc

Este al doilea accident de acest fel în ultimele 12 luni, în municipiul Dorohoi la trecerea de cale ferată. La începutul lui 2019 un autocamion a trecut fără să se asigure prin faţa trenului şi a fost izbit de locomotivă. Trecerea este semnalizată cu un indicator de tipul ”Crucea Sfântului Andrei” însă mulţi şoferi fie nu sunt atenţi fie trec la risc.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Accident feroviar. O „săgeată” a spulberat o maşină condusă de un tânăr care a ignorat semnalele acustice şi luminoase

Cine este vinovat pentru accidentul feroviar de anul trecut, de la Ploieşti, soldat cu zece răniţi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite